Najnovšie recenzie zo sekcie Solárne nabíjačky
- profesionálny prístup
- úplný sortiment zariadení
- dodacia lehota
- nenašiel som žiadnu nevýhodu
- Dobre rozmery.
- Žiadne
Je to super ekologicke zariadenie,ktore odporucam vsetkym.
- Zapojil som nabijacku na 8 ročnú bateriu 66 ah. Nabilo ju bez problémov pri -8C . A mam napojene na ňu led osvetlenie s odberom 30W a zapnute je 24 hod. Zatiaľ som spokojný. Mám to spustené iba 5 dní.
Žiaľ, ešte som nemal čas vyskúšať tovar.
Je to dobra vec. Nie je treba vytahovat baterku z auta a dobijat doma.
- Super design
- Vyššia cena
- nízka hmotnosť
- Pracuje iba na priamom slnku
- Panel na dobijanie akumulatora autokaravan.
- Dobrá cena.
Keďže mam nakoniec solárny panel Xtorm SOLARBOOSTER AP175 , tak sa nemôžem k produktu BlitzWolf vyjadriť
Je to vyborna vec pry viletoch aj na chatu mne funguje na 100%
Podľa popisu v reklame vyhovoval mojim požiadavkám ale po doručení som zistil poruchu na koncovke kábla na pripojenie k akumulátoru tak som to reklamoval a v súčasnosti čakám na riešenie reklamácie
- jednoduchý,výkonný,malý.
OK
- dobíja aj za zhorších svetelných podmienok rovnako
- odoláva poveternostným vplyvom
- nedá sa zložiť ako iný 7W čo májú, preto je lepší na garáž ako priamo do auta na palubovku
- kábel sa nezapája do tela solaru ako je to pri 7W ale na koniec kábla si nasadíte koncovku akú potrebujete (či už autozapaľovač, alebo svorky na baterku) je to nevýhoda, lebo zapaľovač napätie neprepúšťa ak nie je otočený kľúč v spínacej skrinke, musíte použiť svorky na baterku. To je v poriadku, dokým nepotrebujete autom odísť a solar odpojiť. Pri 7W som odpojil kábel od solaru, (svorky na baterke nechal zapojené) a išiel som. Pri tomto, musím otvárať kapotu auta a až potom môžem ísť. Musím si dať elektrikárovi urobiž spojku aj hneď za solar.
lacný
výkonný
trošku ťažký, keďže má masívne kovové telo
- spokojny
spokojny
- neni vodotesny
- Ľahký
- Malý
- Funkčný na viac vecí
Pohoda a poriadok
- Kvalitný výrobok, plne funkčný, to čo sa deklaruje aj funguje,vyrába elektr. energiu nabíjam batériu a svietim, pozerám TV, nabíjam mobily super vec na chalupu
- zatiaľ nemám nič
- super
ok
Zobrazujem 101 - 120 zo 126 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 5 [ 6 ] 7 Ďalšie »