Najnovšie recenzie zo sekcie Solárne nabíjačky
Produk som ešte nevyskúšal.
....
- rychlost nabitia powerbanky pri slnecnom svite
- spokojnost pri nabijani autobaterii
Plné nabitie za 4 hodiny, ani náhodou. Jeden deň na slnku rovná sa 25% nabitia batérie. Odporúčam určite nekupovať! Vraj vhodné použiť na turistike, tak možno jedine na púšti. Len čo mi to ,, žerie,, nervy!
- 21 Watová solárna nabíjačka
- dva USB výstupné konektory
- vode odolné
- pomerne rýchlo to nabije mobil, tablet, aj prenosný reproduktor
Som spokojný s touto solárnou nabíjačkou, za slnečného počasia ide o pomerne rýchle nabíjanie, cena zodpovedá kvalite.
Na priamom slnku nabíja spoľahlivo.
Dobrý pomer cena-výkon. Dobrá kvalita materiálov, waterproof.
- Šikovný. A rámček dobre prispôsobený na uchytenie.
Zatiaľ produkt skúšam ako funguje
- Mnohé dnešné nabíjačky akmulátorov sú v podstate dobíjačkami a akmulátor vybitý na 0 nezačnú nabíjať. Nedovolí to naprogramovaná elektronika. Solárna nabíjačka dá akmulátoru počiatočné malé napätie a i dobíjačka začne fungovať.
- Dobíjanie akmulátorov u málojazdených vozidiel
- Ak parkujete mimo svoj dom , môže byť problém s pripojením. Cez zásuvku "pre zapalovač" to nie je u väčšiny vozidiel možné. Pre velkost pripájacieho konektoru na pripojenie svoriek sa ťažko prepcháte cez niektorú z priechodiek bez demontáže (napr. stierača /z motorového priestoru do kabíny sú priechodky zvyčajne až dve/)
Celkovo je produkt funkčný a dobrý!
- funguje podľa predstáv
- prúd je dostatočný na udržiavanie batérie
- Momentalne este nemam nejak velku skusenost kedze slnko nie a nie svietit
- Nic
Kto si kupi tento panel myslim si ze uz teraz mozem povedat oceni kvalitu vyrobku ako ja .
- Pekny dizajn
Nenabija vobec zo Solarnej Energie je to blbost skvor dizajnovy doponok ale funkcnost na 0%
- Rýchle nabijanie
Panel funguje zatiaľ bez problémov, som spokojný
- Samostatný kus je vhodný na napájanie spotrebičov na batérie, napr. rádio.
- Dá sa zobrať von na dvor, alebo do prírody, alebo kdekoľvek, kde nie je zdroj elektriky a tam napojiť napr. to rádio.
- Aj keď máte zdroj elektriky, ale použijete panel, šetríte.
- Funguje len obmedzene, na priamom slnku alebo keď je zamračené ale pohľad na oblohu musí oslňovať (v prípade 13W rádia). Záleží aj od odberu spotrebiča. Keď je viac zamračené, panel rádio nepotiahne.
- Je potreba k nemu dokúpiť aj Konventor DC, niečo ako regulátor napätia.
- Ľahký, tenký panel
- Široké možnosti využitia
- Prijal by som dlhšie káble
- Pri nabíjaní auta 15,4 V som mal obavu, či nepoškodí RJ v aute
VOLTCRAFT SL-80
Pridané: 3. mája 2020
(naposledy upravené 3. mája 2020)
Zakúpený v Conrad Electronic Česká republika, s.r.o.
Chýba Česká lokalizácia
Max. spokojnosť
- Celoročné dobíjanie batérie pre elektrický oplôtok
Zobrazujem 41 - 60 zo 126 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...7 Ďalšie »