Najnovšie recenzie zo sekcie Solárne nabíjačky
Funguje velmi dobre.
Vzhladom na malu plochu dobry vysledok.
Odporucam.
perfektne funguje
- Kvalita spracovania
- Konstrukcia
- 8mm blue jack
Skumal som tuto temu dlhsie a zo 100w prenosnych panelov jednoznacne vyhrava Goal Zero. Kvalita spracovania a cena vs vykon je proste spicka. Jasne - mozete si kupit panel za 60 euro urceny na strechu domu, ale bude krehky neprenosny, a budete musiet riesit kabelaz atd. Taktiez je obrovska vyhoda vodeodolnost co pri beznom paneli nedosiahnete. Takze ak nan trochu naprsi - nevadi netreba ist hned von utekat skryt ho. Jedinou nevyhodou je ze ako output ma len 8mm blue jack - na ktory je pomerne tazke zohnat redukciu ak chcete nabijat ine typy power supply ako original goal zero alebo ich priamu konkurenciu.
- Jednoduché a účinné dobíjanie batérie. používam už menšiu solárnu nabíjačku rok a funguje dobre. Mám to na chate, kde mám led osvetlenie na autobatériu. Takže sa cez týždeň priebežne dobíja a nemusím ju nosiť domov nabíjať
- neviem
Slabý výkon 7.5 W nestačí na dobíjanie AKU v aute keď je pripojený aj autoalarm. Odporúčam kúpiť výkonnejšiu nabíjačku z ponuky 18 W.
Funguje. Skladny.
Na zavesenie na batoh je velmi široká ( 60 cm ) .Takže nevhodná na zavesenie na batoh .Používam ju len tak že ju niekam zavesím (konár stromu a pod.) .Cez USB pustí len 5V 2A nie viac .A pri pripojení prístroja do tej 18 V koncovky vypne USB .Takže sa dá nabíjať len cez USB alebo cez 18V .Nie naraz .
- super
- Super
Svoj účel splnil mi sme potrebovali na chatu na dobíjanie telefónu a svietenie a úplne to stačí takže spokojnosť
je to super vec hlavne na chatu
- Funguje perfektne.
POWERplus CAMEL USB 3W
Pridané: 12. augusta 2019
(naposledy upravené 12. augusta 2019)
Zakúpený v ecoprodukt.sk
- Nízka hmotnosť, narozdiel od powerbaniek;
- na priamom slnku je nabíjanie Ok;
- asi najlepší pomer cena/výkon do 30E;
- rozmery - väčšia hrúbka;
- kvalita
Panel spĺňa účel , na ktorý bol vyrobený. Za 30€ dokáže bez problémov nabiť 75Ah autobatériu v priebehu jedného slnečného dňa. Dokonca funguje ešte aj keď je vonku šero. Odporúčam.
Vhodný na chatu bez bez elektrickej energie na dobíjanie auto batérie.
- Bez zavad
- Nic zlozite
- Šikovný malý zatiaľ bez problemovy
- promtne dodanie tovaru
- OK odporucam
Velmi rychle dodanie
Zobrazujem 61 - 80 zo 126 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...7 Ďalšie »